Kort graag:

Mijn naam is Britt Zegveld, 18 jaar. Ik begon na het behalen van mijn HAVO diploma met studeren in de richting Communicatievormgever aan het Koning Willem 1 College. Meestal wordt deze opleiding Art&Design genoemd, om verwarring te voorkomen. Het is namelijk een kunstopleiding en geen communicatieve opleiding. Ik heb de verkorte, 2-jarige, versie van deze opleiding (MHBO) afgerond.

LinkedIN

Wat bied ik aan:

Ik kan de vormgeving en promotie van uw bedrijf verzorgen, ook digitaal.

Creatief:

Denk hierbij aan huisstijlen, briefpapier, posters, folders, flyers, magazines (ook digitaal), logo’s, visitekaartjes, fotografie (digitaal en analoog), templates voor websites, digitale beeldbewerking en het ontwerpen van promotiemateriaal. Ik kan ook uw Social Media verzorgen.

Schrijfstijl:

Mijn Nederlands is altijd foutloos en van hoge kwaliteit, zowel formeel als informeel. Ik spreek en schrijf ook vloeiend Engels en Duits. Ik heb minimale beheersing over de Franse en Spaanse taal.

Marketing en communicatie:

Ik kan uw bedrijf helpen een boodschap over te brengen naar uw klanten. Zowel online als offline.

Programma's die ik beheers:

Photoshop, InDesign, Illustrator, Word, Excel, PowerPoint, PDF, Vectorworks, ACT!, Artisteer, Social Media, Google en onvolledige kennis van WordPress.