Kort graag:

Mijn naam is Maya Stevens, en ik begon met studeren in de richting styling en interieur op het 'oude' SintLucas en fotografie op het KW1C. Na 6 jaar op creatief vakgebied actief te zijn geweest was het hoog tijd op mijn vleugels verder uit te slaan! 

LinkedIN

Wat bied ik aan: Ik kan uw bedrijf helpen, adviseren en bijstaan op gebied van marketing en communicatie, journalistiek en creativiteit.
Creatief: Denk hierbij aan huisstijlen, briefpapier, poster, folder, flyer, magazine (ook digitaal), logoontwerp, visitekaartjes, fotografie (digitaal en analoog), digitaal beeldbewerken en het ontwerpen van promotiemateriaal.
Schrijfstijl: Journalistiek: Denk hierbij aan het schrijven van eerlijke, kritische en/of commerciele artikelen, het houden van een interview en het vertalen en/of redigeren van teksten.
Marketing en communicatie: Hiermee kan ik u helpen met een uitgebreid diepteonderzoek naar uw bedrijf, het beter te communiceren met uw doelgroep en het effectiever toepassen van de marketing-instrumenten en mogelijkheden.
Programma's die ik beheers: Photoshop, InDesign, Illustrator, Muze, Excel, PowerPoint, PDF,  Premiere, 3dMax, ACT, SocialMedia en Google .