Kort graag:

Mijn naam is Thijs Offermeijer en geef vorm aan de juiste inzet van social media voor verschillende bedrijven. Ik wil u ondersteunen bij het inzetten van de social media om zo meer bezoekers te krijgen op uw website om zo uiteindelijk de omzet te verhogen.

LinkedIN

Wat bied ik aan:

Sinds kort help en adviseer ik bedrijven op het gebied van social media. Dit houdt in dat ik voor u als bedrijf zijnde de social media pagina's ontwerp en deze vervolgens kan bijhouden. Hierbij ben ik gespecialiseerd in Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google + en Youtube.

reatief:

Na persoonlijk met u kennis gemaakt te hebben gaat mijn creatieve wereld open. Afhankelijk van het soort bedrijf bedenk ik de leuke en meest doelgroepgerichte berichten en acties. De inzet van social media is betaalbaar en niet meer weg te denken in de huidige economie.

Schrijfstijl:

Commercieel: Denk hierbij aan het maken van een profiel omschrijving die kort en krachtig aangeeft wat de lezer verwacht. Verder het slim toepassen van woorden, zinnen die gustig zijn voor de vindbaarheid van uw website (SEO).

Marketing en communicatie:

Online, volledige inzet van internet en alle mogelijkheden van social media.

Programma's die ik beheers:

– Microsoft Office pakketten.
– Adobe pakketten (Photoshop, Illustrator, Premiere Pro)
– Alle social media kanalen.